Løftebjelker

Foreta en forespørsel eller finn en distributør

For å kontakte Modulift, fyll ut vårt forespørselsskjema eller ring oss

Last ned brosjyre

Skriv inn dine opplysninger for å få tilgang til den nyeste Modulift-brosjyren

Sprederåk

Modulbaserte sprederåk er den ideelle løsningen for de fleste løfteoppdrag, og bidrar til fleksibilitet og kostnadseffektivitet. Modulbaserte sprederåk har en kapasitet fra 2 til 5000 tonn, og en spennvidde på opp til 100 meter. De individuelt godkjente modulene gjør at du, med enkle grep, kan bytte komponenter og bruke sprederen på nytt til andre typer løft. Modulift er i dag markedsledende innen modulbaserte sprederåk

Sprederåk opp til 400 Tonn er lagervare og tilgjengelig verden over på kort varsel. Kontakt Modulift for et tilbud og flere detaljer.

Hver Modulift sprederåk inneholder ett par med endestykker og ett par med stabilisatorledd. Mellomstykker kan bli boltet mellom endestykkene som gjør at du kan enten forlenge eller korte inn bjelken alt etter som hva løftet krever. Dette betyr at du kan bruke Modulift bjelken flere ganger til forskjellige løft.

Modulift Spreader Beam
CMOD Spreader Frame

CMOD Modulbaserte rammeåk

Modulift tilbyr flere forskjellige typer rammer for fler-punkts løft. Den mest kostnadseffektive løsningen er vår CMOD modulbaserte rammeåk designet for å utvide kapabiliteten til vårt modulbaserte løfteåk system. Kunder som allerede har Modulift komponenter kan bruke disse på nytt med hjørne elementer for å oppnå et 4-punkts løft, noe som gjør dette til et meget allsidig system.

Rammeåket er også designet for steder med høyderestriksjoner. Høyden på riggen vil være lavere enn en ‘1 over ‘2 rig.

Tilgjengelige størrelser fra 6-110 Tonns system. (CMOD 6 – CMOD 250)

Løfteåk

Løfteåk er en ideell løsning for et 2-punkts løft med høyde restriksjoner. Modulift tilbyr et standard sortiment av løfteåk med en kapasitet opp til 50T og inntil 6 meter spennvidde. Løfteåkene kan leveres som standard, eller med justerbare muligheter. Modulift sine ingeniører kan hjelpe med å finne den optimale løsningen for deg. Egen spesialisert fabrikk i UK bidrar til kvalitetskontroll gjennom hele prosessen til løfteåkene er levert.

Hvis du trenger større kapasitet og/eller lengre spennvidde, så kan vi tilby egendefinerte løsninger og bygge det løfteåket som passer for deg. Vennligst kontakt Modulift for et tilbud, eller for å diskutere dine løftebehov.

Modulift Lifting Beam

Foreta en forespørsel eller finn en distributør

For å kontakte Modulift, fyll ut vårt forespørselsskjema eller ring oss

Last ned brosjyre

Skriv inn dine opplysninger for å få tilgang til den nyeste Modulift-brosjyren

©2024 Copyright Modulift. All rights reserved.