Hijsbalken

Doe een aanvraag

Om contact op te nemen met Modulift kunt u ons aanvraagformulier invullen of ons bellen.

Brochure downloaden

Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot de nieuwste Modulift-brochure

Spreiderbalk

Spreidliggers bieden de ideale oplossing voor de meeste hijseisen – veelzijdig en kosteneffectief. Het assortiment omvat spreiderbalken met capaciteiten van 2 tot 5000 ton en overspanningen tot 100 m (330 ft).

Dankzij het modulaire ontwerp en de uitwisselbare onderdelen kunnen de Modulift-spreiders bij vele hijswerkzaamheden opnieuw worden gebruikt. Ontworpen door onze deskundige hijstechnici en vervaardigd in onze eigen gespecialiseerde fabriek; het assortiment van Modulift omvat de toonaangevende modulaire spreidliggers op de markt.

Elke Modulift spreader beam bestaat uit een paar eindstukken en een paar drop lugs, met verwisselbare stutten die tussen de eindstukken kunnen worden geschroefd om de beam te verlengen of te verkorten, elk aangepast aan de eisen van de hijsoperatie – waardoor ze herbruikbaar zijn voor verschillende overspanningen.

Modulift Spreader Beam

Hijsframe & meerpunts hijswerkzaamheden

Modulift biedt verschillende soorten frames voor meerpuntshefoperaties. Onze meest economische optie is de CMOD modulaire spreidbalk; ontworpen om de capaciteit van ons modulaire spreidbalksysteem uit te breiden – de spreidbalkstutten worden gecombineerd met vier hoekstukken om het frame te voltooien.

Klanten die al Modulift-stutten hebben, kunnen deze opnieuw gebruiken met de hoekstukken om 4-punts hefoperaties mogelijk te maken.

De momenteel beschikbare maten zijn CMOD 6 tot CMOD 250.

Hefstang

Hijsbalken zijn de ideale oplossing voor een 2-punts hijsoperatie met hoogtebeperking. Modulift biedt een standaardassortiment hijsbalken met een capaciteit tot 50 ton en een overspanning tot 6 m (20 ft). Dit kan worden uitgevoerd met vaste of verstelbare hijsbalken. De hijsbalken zijn allemaal ontworpen door onze technische experts en vervaardigd door onze vakmensen.

Als u grotere capaciteiten en/of grotere overspanningen nodig hebt, kunnen wij u uiteraard een individuele planning en uitvoering aanbieden. Voor vragen over uw hijsmiddelen of een directe offerte kunt u contact opnemen met Modulift.

Doe een aanvraag

Om contact op te nemen met Modulift kunt u ons aanvraagformulier invullen of ons bellen.

Brochure downloaden

Vul uw gegevens in om toegang te krijgen tot de nieuwste Modulift-brochure

©2024 Copyright Modulift. All rights reserved.